Om Libralex...


 

 

Jag som driver Libralex Ekonomi heter Alexandra Nordengren Persson.

 

Jag gick ekonomisk linje på gymnasiet och arbetade sen i 15 år innan jag bestämde mig för att läsa till Redovisningskonsult på Yrkeshögskolan i Eslöv, en 3-årig utbildning. Jag har lång erfarenhet att arbeta bl.a. med restauranger, säsongsverksamhet, hotell, inom bygg, och ett antal år inom en större handels organisation. Jag har även arbetat några år på bank.

 

När jag tar mig an en ny kund är det viktigt att vi känner att vår kemi stämmer, samt att man som kund vill ha en Redovisningskonsult som är ordningsam & punktlig. Jag gillar att ha ordning & reda, och lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig trygg i vårt samarbete. Jag är väldigt flexibel och tillgänglig för dig som kund.

 

Jag riktar mig till mindre företag, enskilda firmor eller AB är av mindre betydelse. Behövs det en revisor i bolaget, eller punktinsats av sådan, har jag bra revisorer som jag samarbetar tätt med.

 

Jag tar även in konsulthjälp av Civilekonom Monika Nordengren, som har erfarenhet från både mindre som större företag och politiskt styrda organisationer. Med tidigare anställningar som bl.a. ekonomichef, business controller och systemspecialist finns det mycket kunskap att inhämta.

 

Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst möte!

 

Telefon: 072 231 67 53

E-post: alexandra@libralexab.se